HSPC

H ans Schoenmakers Project Coördinatie heeft zich erin gespecialiseerd om volgens de GOTIK methode de juiste stappen te nemen tijdens het project.
Geld, Organisatie, Tijd, Informatie en Kwaliteit.(GOTIK) van groot belang voor een essentiële procesbeheersing. Deze dienen op elk onderdeel in de juiste volgorde en in de juiste balans te zijn om u te ontzorgen.
S choenmakers heeft als eigenaar van HSPC met een technische achtergrond en door zeer uiteenlopende werkervaring zijn kennis steeds verder zien uitgroeien tot het huidige hoge en brede niveau. Door dagelijks nog veel projecten te coördineren groeit deze kennis nog steeds elke dag. Betrokkenheid, verantwoordelijkheid, discretie, accuraatheid en commercieel meedenken met de opdrachtgever zijn de sleutelwoorden die resulteren in de perfecte oplevering.
P rojecten coördineren is een vak apart en elk project is maatwerk. Hiervoor bent u nu op het juiste adres. Door met een helikopterview naar projecten te kijken kan ik met de opgebouwde kennis, zakelijk en met kalmte projecten coördineren. Met juiste doorzettingskracht en een sterke communicatie kan ik als vertrouwenspersoon optreden voor de opdrachtgever. Afspraken nakomen en dat ook van anderen verwachten is zeker essentieel.
C oördinatie dient met onafhankelijkheid gepaard te gaan om zodoende objectief te blijven. De transparante manier van werken wordt door vorige opdrachtgevers enorm gewaardeerd. Door het inhuren van HSPC haalt u tijdelijk de juiste generale en commerciële projectkennis in huis die altijd goedkoper is als uw uurloon.